Sila Turkoglu o sličnostima sa Dogom iz serije Kizilcik Serbeti

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u petkom uveče, nije bila na ekranu već dve nedelje.

Sila Turkoglu o sličnostima sa Dogom iz serije Kizilcik Serbeti

Foto Credits: DiziCentral

Osnovni razlog za neemitovanje serije je petonedeljna obustava emitovanja koju je uveo Vrhovni savet radija i televizije na osnovu legitimisanja nasilja nad ženama.

Dok se prigovor Show TV-a na ovu kaznu nastavlja na sudu, situacija za sada ostaje nejasna. Ukoliko se prigovori kreatora serije sud ne nađu opravdanima, nova epizoda serije će biti emitovana tek 19. maja.

Sila Turkoglu, koja je snažno nastupila u svojoj karijeri u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, izašla je sa ovom produkcijom pred mnogo širu publiku nakon projekta Emanet. Mlada glumica, koja dobro koristi ovu priliku i o kojoj se na društvenim mrežama naširoko priča sa likom koji se u seriji zove Doga, daje predstavu koja odgovara njenoj ulozi.

Iste reakcije prema nepravdi

Tako brzo prilagođavanje Sile Turkoglu liku Doge takođe je posledica činjenice da je u nekim aspektima slična njoj. Objašnjavajući da ona ima slične aspekte sa Dogom, Sila Turkoglu je dala sledeće informacije o ovoj temi:

"Da imamo sličnosti. Zato što su i Sila i Doga dve žene koje mogu da daju iste reakcije pred licem nepravde. Naša najočiglednija slična karakteristika je da nikada ne ćutimo protiv nepravde. Čak i ako meni ne bude učinjena nepravda, ja ću podići glas čak i ako je učinjena nekom drugom. To vidimo i u Dogi. Ona ne ćuti kada se to radi ne samo njoj, već i drugima kada je to potrebno. Mislim da je to zato što nekog nije briga, jer mene jeste. Ali kada je nepravda učinjena drugima, ona ne tlači. Mogu reći da je to naša najočiglednija sličnost.”.

NOVO - Bahar Sahin će imati važnu ulogu u nastavku serije Tetikcinin Oglu

By: TV Exposed