Razočaravajući početak serije Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

Kada pogledamo gledanost prve epizode TV serije Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani / Barbaros Hajredin Sultanov edikt, koja se u petak uveče susrela sa publikom na ekranima TRT1, razume se poruka da će TRT1 možda doživeti veliko razočarenje u ovoj sezoni.

Razočaravajući početak serije Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

Foto Credits: Internet Haber

Prva epizoda Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani / Barbaros Hajderin Sultanov edikt susrela se sa publikom u petak, 23. decembra, kada je emitovana i popularna Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, kao i najuspešnija TV serija sezone kao što je Yali Capkini / Vodomar. Ocene su već postale velika briga. Turski nacionalni kanal TRT1 je doživeo veliko razočarenje sa stopama ostvarenim ispod proseka u svim grupama publike.

Serija je završila na osmom mestu u grupi AB, na trinaestom u total kategoriji i na dvanaestom u ABC1. Kao što je poznato, serijal Barbaros Hayreddin je nastavak serije pod nazivom Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, koja je objavljena prošle sezone trošenjem velikih para i velikim potraživanjima. Činjenica da je gledanost prve epizode ​​Barbarosa Hajredina, koja je takođe pomogla Tolgahanu Sayismanu da se vrati na televizijski ekran posle dvogodišnje pauze, bila ispod očekivanja, čini se razočaravajućim.

Gledanost serije Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani još jednom je razočarala TRT1! S obzirom na rejting prve epizode, razume se da drugi pokušaj u projektu TRT1 da privuče milione na ekran pričom o svetski poznatom turskom mornaru Barbarosu Hajredinu nije bio baš uspešan. Ocenjivanje druge epizode ​​serije, koja će biti objavljena sledeće nedelje, daće jasniju sliku o svemu.

Evo prvog trejlera iz druge epizode ​​serije Barbaros Hajredin…

NOVO - Koliko zaradjuju turski glumci? Evo odgovora!

By: TV Exposed