Koliko zaradjuju turski glumci? Evo odgovora!

Turski glumci postaju sve uvaženiji širom sveta. Zbog toga ni ne čudi sve veće interesovanje za njih.

Koliko zaradjuju turski glumci? Evo odgovora!

Foto Credits: DiziCentral

Ovog puta su se turski mediji bavili jednim aspektom posla kada su u pitanju turski glumci- zaradom. Otkrivene su zarade po epizodi za turske serije koje ćemo gledati 2023. godine.

Najplaćeniji po epizodi će biti Kivanc Tatlitug, koji će zaraditi 1 milion TL (turskih lira) po epizodi TV serije Aile | Porodica. Na drugom mestu sa zaradom od po 500 hiljada TL po epizodi je troje glumaca. Engin Akyurek i Demet Ozdemir će dobiti po pola miliona turskih lira za svaku epizode serije Benim Adim Farah | Zovem se Farah. Isti iznos će zaraditi Serenay Sarikaya po epizodi serije Aile | Porodica.

Hande Ercel će zaraditi 300 hiljada TL po epizodi za ulogu u Disney plus seriji o sireni, a mogla bi da radi i na još jednoj TV seriji. Ebru Sahin će takodje dobiti 0.3 miliona turskih lira za svaku epizodu njene nove serije Izvor života. Nešto manji iznos, odnosno 250.000 TL po epizodi će zaraditi turski glumac Ibrahim Celikkol koji će nastaviti da glumi u Netflixovoj seriji Kus Ucusu | Let ptica. Njegova prijateljica i partnerka u toj seriji Birce Akalay, zaradjuje isti iznos kao Ibrahim.

U tekstu u kom su navedeni turski glumci i njihova zarada piše i da četvrt miliona turskih lira po epizodi zaradjuje i Neslihan Atagul u TV seriji Gecenin Ucunda | Na kraju noći. Da bi imali bolji uvid u to kolike su zarade, tu je podatak da 1 euro iznosi oko 20 (trenutno 19.91) turskih lira.

NOVO - Snima se rimejk turske serije Sen Cal Kapimi!

By: TV Exposed