Dirljiv oproštaj Sinem Unsal od serije Gizli Sakli

Serija Gizli Sakli počela je sa velikim očekivanjima. Činjenica je da ova turska TV serija nažalost nije dobila očekivanu pažnju i ušla je u finale!

Dirljiv oproštaj Sinem Unsal od serije Gizli Sakli

Foto Credits: IMDB

Dvoje uspešnih glumaca Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari postali su partneri u ovoj TV seriji. Ekransku harmoniju Unsal i Sarija, koji su oboje privukli pažnju u različitim produkcijama, takođe je cenila publika, ali zbog niske gledanosti emitovanje serije nije moglo da se dovede ni do kraja leta!

Nakon serije Gizli Sakli, koja je na ekrane stigla poslednjom epizodom tokom nedelje, pažnju je privukla i emotivna poruka Sinem Unsal, koja je u seriju uložila srce i trud. Glumičino deljenje na njenom nalogu na društvenim mrežama uticalo je na publiku više od finala serije.

Jer, iako glumica nije mogla da dopre do masovnosti, prenosila je da je serija dirnula nju i njeno srce na drugačiji način u njenom profesionalnom životu. Sinem Unsal, koja je dala život liku Naz u detektivskoj humorističnoj seriji, tužnim rečima se oprostila i od uloge i od kolega.

Glumica je u objavi napisala sledeće reči:

„Došla si u najlepši kutak mog skrivenog srca, skrasila si se klizeći, drago mi je da si dotakla moj život. Naša priča, junaci naše priče, svedoci naše priče; Moje srce je prepuno zahvaljujući tebi. Hiljadu hvala svima koji su doprineli i vama koji ste bili svedoci ovog putovanja. Oh takođe; Mnogo te volim, moja Naz.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

NOVO - Burcu Biricik i Ebru Sahin uvažavaju i poštuju jedna drugu

By: TV Exposed