Cagatay Ulusoy odbio prvu ponudu za ulogu u seriji Yali Capkini | Vodomar!

Turski glumac Cagatay Ulusoy treba da glumi glavnu ulogu u novoj televizijskoj seriji Yali Capkini | Vodomar. U međuvremenu, situacija se iskomplikovala.

Cagatay Ulusoy odbio prvu ponudu za ulogu u seriji Yali Capkini | Vodomar!

Foto Credits: Hurriyet

Cagatay Ulusoy po podacima turske štampe bi za rad na ovom projektu trebao da dobije rekordnu zaradu. Tačnije, da postane najplaćeniji glumac kada je u pitanju zarada po epizodi TV serije. Pored visokog honorara, Cagatay je prvu ponudu odbio.

Glumac nije zadovoljan scenarijom, koji se zbog toga ponovo piše. Dakle, dogovor nije propao, ali će u mnogome zavisiti od novog scenarija.

Cagatay Ulusoy je poznat kao glumac koji veoma pažljivo bira nove uloge. Prošle godine je zbog nezadovoljstva scenarijom napustio projekat Barbaroslar Akdenizin Kilici. Na kraju je produkcija u potpunosti promenila tim scenarista te serije, koji su novi scenario napisali od nule. Za Cagataya i seriju Barbarrosa je tada već bilo kasno, glumac je prihvatio rad na drugim projektima.

Upravo zbog zgusnutog rasporeda glumac nije mogao da prihvati ulogu u seriji Yargi | Presuda. Kada je pročitao scenario za taj projekat, bio je veoma zadovoljan ali ulogu nije mogao da u potpunosti prihvati zbog već ispunjenog kalendara snimanja. Ponudio je da radi samo jednu sezonu te serije, što kompaniji Ay Yapim nije odgovaralo. Umesto njega, angažovan je Kaan Urgancioglu.

Kakva je sudbina Cagataya Ulusoya i serije Yali Capkini | Vodomor saznaćemo kada nova skripta bude gotova i glumac donese konačan sud o njoj. Trenutno, sve opcije su moguće…

NOVO - Kostimi za seriju Kulup | Klub pripremani tri meseca!

 By: Milt-TV Exposed