Afra Saracoglu je srećna na snimanju serije Yali Capkini

Turska glumica Afra Saracoglu je u poslednje vreme na dnevnom redu sa likom Seyran, koju tumači u TV seriji Yali Capkini, a atraktivnim izgledom na događajima na kojima prisustvuje ističe se među glumicama o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Afra Saracoglu je srećna na snimanju serije Yali Capkini

Foto Credits: Sabah

Kada pogledamo situaciju od prošle do ove godine, potrebno je prihvatiti da je Afra Saracoglu bila na dnevnom redu kako u štampi tako i na društvenim mrežama.

Serija Yali Capkini | Vodomar bila je odlična odskočna daska za karijeru mlade glumice.

Afra Saracoglu, koja daje poruku da je naučila da kontroliše svoj bes zahvaljujući liku Seyran koju igra u seriji, tako doživljava pozitivne refleksije gledanja na život iz drugačije perspektive neko vreme, čak i ako to zahteva uloga.

Voli tim

Navodeći da je uživala u menjanju frizura i da je bila zadovoljna što se vidi na različitim slikama, Afra Saracoglu je dala sledeće poruke o seriji:

„Na snimanju serije Yali Capkini se odlično svi zabavljaju, kao i uvek. Mnogo volim tim. Mnogo volim svakog, jednog po jednog. Odlično se slažemo i sa glumcima. Nastavljamo sa snimanjem na veoma prijatan način. Osećam se veoma srećna što sam u ovom projektu.”.

Glumica uživa u ulozi, projekat beleži sasvim dobre rezultate i sve ide kako treba.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Da li je povratak Buce Buse Kahraman u serij Yali Capkini bio dobra odluka?!

By: TV Exposed