Raskinuli Hafsanur Sancaktutan i Deniz Can Aktas, ali i još jedan turski glumački par!

Stigle su nove vesti kada su u pitanju turski glumci, odnosno njihov ljubavni život. Svoju ljubavnu vezu u privatnom životu okončali su mladi glumci Hafsanur Sancaktutan i Deniz Can Aktas, ali i još jedan par.

Raskinuli Hafsanur Sancaktutan i Deniz Can Aktas, ali i još jedan turski glumački par!

Foto Credits: Haberturk

O ljubavi Hafsanur Sancaktutan i Deniza Cana Aktasa se nije toliko pisalo u mediji, a još manje u tabloidima. Razlog za to je što njih dvoje zaista nisu pravili neke skandale i na taj način privlačili pažnju na sebe. Veza je potrajala 3.5 godina, a prema pisanju turske štampe, par je nedavno raskinuo. Raskid je takođe kako navodi i Birsen Altuntas prošao bez svadja i skandala i u pitanju je zajednička odluka njih dvoje. Ostaje da sačekamo da Hafsanur ili Deniz Can Aktas potvrde ovu informaciju, koja je kako se navodi došla iz pouzdanih izvora.

Tu nije kraj vestima o raskidama kada su u pitanju turski glumci, odnosno njihov privatan život. Svoju romansu su nakon pet godina okončali i Onur Unlu i Hazar Erguclu. Onur je ovu informaciju potvrdio i rekao da su njih dvoje ostali prijatelji i da imaju odličnu komunikaciju. Odluka o raskidu bila je takođe, kao i u slučaju Sancakutatan i Aktasa zajednička.

Podsećamo, Unlu je od Erguclu stariji devetanest godina, ali su njih dvoje tvrdili da razlika u godinama za njih ne predstavlja problem. Da li je postala problem ili su u pitanju neki drugi razlozi raskida, znaju samo njih dvoje...

NOVO - Kivanc Tatlitug pregovara za Holivudski film u kom glume Bred Pit i Kluni!

By: TV Exposed