Erkenci Kus nastavlja da osvaja Evropu!

Poznat je uspeh romantične humoristične serije Erkenci Kus | Ptica ranoranilica. Ovaj projekat, sa Canom Yamanom i Demet Ozdemir u glavnim ulogama, postao je jedna od najvažnijih TV serija koje Turska izvozi u inostranstvo.

Erkenci Kus nastavlja da osvaja Evropu!

Foto Credits: Haberler

Serija Erkenci Kus, koja je privukla veliku pažnju posebno u zemljama Bliskog istoka, kasnije je fascinirala gledaoce serije u zemljama Latinske Amerike.

Tada se popularnost serije proširila na Evropu. Serija Erkenci Kus privukla je veliku pažnju u zemljama poput Grčke, Italije i Španije. Nakon što je projekat uticao na široku publiku u mnogim zemljama, njenom uspehu su pridodani novi uspesi.

Fanovi Cana Yamana i Demet Ozdemir su uvek bili zadovoljni ovim razvojem događaja.

Emitovanje u Francuskoj

Prema poslednjim informacijama, serija Erkenci Kus dočekaće i publiku u Francuskoj.

Otkriveno je da je kompanija pod nazivom Canal + Group sklopila ugovor sa producentom serije, Gold Filmom.

Iako je Francuska zemlja u kojoj Turci žive, takođe je upadljiv detalj da je prodaja TV serija bila veoma mala. Činjenica da će se serija Erkenci Kus emitovati u Francuskoj smatra se važnim razvojem događaja.

Treba napomenuti da je serija Erkenci Kus, koja je u periodu od 2018. do 2019. godine naišla na publiku sa ukupno 51 epizodom, prodata u ukupno 75 zemalja i još uvek se emituje u nekim zemljama.

Pošto je Francuska kupila seriju, očekuje se da će duet Can Yaman i Demet Ozdemir impresionirati fanove serije u ovoj zemlji. Pitanje je i kakve će reakcije naići na serijal Erkenci Kus, koji se očekuje u martu u emisiji Novelas TV u Francuskoj.

NOVO - Alp Navruz i serija Senden Once | Pre tebe – Pogrešna odluka ili nedostatak sreće?!

By: TV Exposed