Alp Navruz - Samoća mi ide dobro!

Turski glumac Alp Navruz je postao veoma zapažen ulogom u seriji Yurek Cikmazi. Pored toga veliku pažnju su skrenule i vesti iz njegovog privatnog života.

Alp Navruz - Samoća mi ide dobro!

Foto Credits: DiziCentral

Alp Navruz radi sjajan posao u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Za ulogu u tom projektu dobija mnoge pohvale. Prethodnih dana se dosta pisalo i o njegovom privatnom životu, a na kraju se oglasio i sam glumac i rešio sve dileme.

Alp Navruz, koji je izjavio da je srećan što je trenutno sam i da ne traži vezu, demantovao je ljubavne tvrdnje koje su se pojavile u medijima i na društvenim mrežama sledećim rečima:

„Pišu o ovoj temi verovatno zato što sam sam. Svi izveštaji su pogrešni. Samo malo više pišu o ljudima. Sva navedena imena su moji bliski prijatelji, odnosno prijateljice. Jasno je da trenutno nema nikog u mom životu. Niko u mislima, niko u srcu, niko u mom životu već dugo. Iskreno, ne želim da budem na tim stranama kada ima posla. Samoća mi ide dobro. Samoću i posao, razdvojio sam to dvoje. Biti sam je bilo dobro za mene. Bio sam potpuno sam sa svojim poslom i sa sobom.”

Ove glumčeve reči su zabeležili i njegovi fanovi, a Navruz nastavlja da demonstrira svoj kvalitet, kao i uvek u pogledu kredibiliteta.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Premijera turske serije Sahmaran | Šahmaran

By: TV Exposed