Poznato kada počinje druga sezona turske serije Kasaba Doktoru

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, emitovana na ekranima TRT1, privlači pažnju među TV serijama koje su nedavno počele da se pojavljuju na ekranima. Na ekranu, gde su bile tražene TV serije sa bolničkim temama, serija Mucize Doktor imala je sasvim drugačiju atmosferu.

Poznato kada počinje druga sezona turske serije Kasaba Doktoru

Foto Credits: IMDB

Oproštaj od ekrana ove popularne serije Fox TV-a, uznemirilo je i publiku. Gledaoci projekta Kasaba Doktoru, još jedne TV serije sa bolničkim temama, novom serijom zadovoljavaju ovu čežnju i povezuju se sa ekranom sa potpuno drugačijim likovima i događajima.

Ozan Akbaba, jedno od vodećih imena u seriji, pojavio se sa sasvim drugačijim likom pod imenom Ilyas Cakirbeyli u popularnoj ATV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz tokom 6 sezona. Ulogom u TV seriji Gradski doktor iznenadio je publiku i još jednom dobio priznanje za svoju glumu.

Akbaba, koji je jedno od imena koje nosi teret serije, svojom ulogom u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor dolazi do izražaja kao ime koje uspešno nosi odgovornost svoje uloge, i o kome se priča. Pored toga, sa divljenjem se gleda i partnerstvo Hazal Subasi i Deniza Cana Aktasa, druge dve glavne uloge Gradskog doktora, i njihove predstave u seriji.

Ozan Akbaba je na ovoj maloj žurci koja je nedavno priređena odgovorio na izjave o tome da li će se serija nastaviti i u novoj sezoni. Odnosno objasnio je da će nova sezona, odnosno nove epizode ove sve popularnije serije ​​na ekran stići sredinom ili krajem avgusta.

NOVO - Kerem Bursin postaje sve zapaženiji u Španiji!

By: TV Exposed