Emotivna poruka Demet Ozdemir – Nećemo vas zaboraviti!

Pre zemljotresa glumica Demet Ozdemir je često bila na dnevnom redu zbog TV serije Adim Farah / Zovem se Farah u kojoj će glumiti u glavnim ulogama sa Enginom Akyurekom.

Emotivna poruka Demet Ozdemir – Nećemo vas zaboraviti!

Foto Credits: Internet Haber

Dugo se čekalo da ambiciozna serija bude prikazana na Fox TV-u. Uzbuđenje je poraslo vestima o seriji koja je počela da se snima. Međutim, nakon zemljotresa koji je pogodio Tursku, rad na projektu je prekinut i snimanje pauzirano, a glumci su zajedno sa radnicima TV serije učestvovali u radovima na terenu.

Dok su jedni otišli ​​u područje zemljotresa, drugi su učestvovali u prikupljanju i koordinaciji materijala pomoći u regionima u kojima su bili.

Demet Ozdemir, zajedno sa nekim od svojih kolega glumaca i bliskih prijatelja, danima je bila uključena u aktivnosti poput sortiranja i pakovanja materijala koji će ići u zonu zemljotresa. U međuvremenu, na Instagram i Tviter nalozima sa milionima pratilaca, materijali koji su stalno potrebni povećavaju interakciju deljenjem važnih saopštenja, poruka i informacija o žrtvama katastrofe u regionu zemljotresa.

Zahvalnost rudarima

 Na kraju, u postu koji je objavila, zahvalila se rudarima koji su došli u region u potrazi i spasavanju ljudi koji su pod ruševinama i koji su svojim velikim trudom spasili stotine ljudi. Ozdemir je rekla:

„Želela bih da se zahvalim našim rudarima, koji su uložili svoje srce i snagu u proučavanje ruševina u velikoj meri i koji su nam omogućili da iskusimo visok nivo detekcije i uspešnog spasavanja. Nećemo vas zaboraviti“. Fotografiju Demet i rudara možete pogledati ispod naslova.

NOVO - Kaan Urgancioglu dao zapaženu izjavu u vezi zemljotresa i obnove

By: TV Exposed