Uskoro nam se vraća serija Adim Farah / Zovem se Farah!

Fanovi Engina Akyureka i Demet Ozdemir krenuli su u akciju!

Uskoro nam se vraća serija Adim Farah / Zovem se Farah!

Foto Credits: IMDB

Objavljen je trejler druge sezone TV serije Adim Farah / Zovem se Farah i pokrenut je širok talas interakcije na platformama društvenih mreža za seriju.

Obožavaoci dvoje vodećih glumaca u Turskoj i inostranstvu stvorili su veoma efikasnu snagu društvenih mreža prošle sezone.

Posebno ljubitelji turskih TV serija iz veoma različitih kultura koji prate turske TV serije iz inostranstva pridaju veliku važnost projektu Adim Farah.

Sa svojim divljenjem prema Enginu Akyureku i Demet Ozdemir i ljubavlju prema priči serije Adim Farah / Zovem se Farah, strani fanovi serije nastavljaju da izražavaju svoje uzbuđenje na društvenim mrežama.

Novi likovi

Biće značajnih promena u TV seriji Adim Farah u drugoj sezoni. Navedimo da će Hatice Aslan i Burak Tamdogan u novoj sezoni izaći pred publiku sa potpuno novim likovima.

Iz trejlera možemo razumeti da će Feyyaz Duman, koji igra oca Kerimsaha, za koga je otkriveno da je uključen u seriju na kraju prošle sezone, biti u veoma odlučujućoj tački u drugoj sezoni.

U trejleru druge sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah, koji je veoma oduševio fanove serije, vidimo da će lik Farah upasti u veliku dramu i da će se suočiti sa bivšim mužem Behramom zbog sina.

Tahir, koga igra Engin Akyurek, upustiće se u opasnu avanturu da povrati Farah i Kerimsaha, koje sada vidi kao svoju porodicu.

Tu je i pomenuta video najava, a uskoro se očekuje i datum nastavka ovog projekta.

NOVO - Španska serija El Silencio | Tišina – radnja i uloge

By: TV Exposed