Severina i stajling o kom se priča (FOTO)

Za pevačicu Severinu Kojić često kažu da je kraljica stila. Ona sve to veoma često i potvrđuje. Atraktivna pevačica mnogo pažnje posvećuje svom stilu i izboru garderobe. Karakteriše je i to što ima hrabrosti da obuče ono šta mnogi ne bi smeli i ne bi se usudili. Odličan izgled i zdrava ishrana – Jako volim ...

Severina i stajling o kom se priča (FOTO)

Za pevačicu Severinu Kojić često kažu da je kraljica stila. Ona sve to veoma često i potvrđuje.

Atraktivna pevačica mnogo pažnje posvećuje svom stilu i izboru garderobe. Karakteriše je i to što ima hrabrosti da obuče ono šta mnogi ne bi smeli i ne bi se usudili.

Odličan izgled i zdrava ishrana

– Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, u stvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica – otkrila je nedavno pevačica.

– Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane – dodala je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

Vitka linija joj daje mogućnost da obuče komade garderobe o kojim mnoge dame mogu da sanjaju. Kada je reč o kombinovanju garderobe, Severina je pravi profesionalac. To je dokazala i na koncertu održanom u Ptuju.

https://www.instagram.com/p/B8ZGIHChK3q/?utm_source=ig_embed

Na ovom nastupu Severina je odabrala nešto što verovatno nikome ne bi stajalo tako dobro kao njoj. Oskudni trikom, mrežasta majica i kaput, zajedno sa mrežastim čarapama, ogrlicama, narukvicama i minđušama učinilu su da pevačica izgleda fenomenalno.

Dosta pažnje su privukle i njene kratke čizme koje su zaokružile ovu odevnu kombinaciju.

https://www.instagram.com/tv/B8W36CnB6J9/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed