Dama u crnom - Berguzar Korel

Turska glumica Berguzar Korel očarala je mnoge pojavom u seriji 1001 noć. Bez obzira što se ta serija emitovala pre čitavu deceniju glumica i dalje izgleda sjajno. Kratkim osvrtom na fotografije lako je uočljivo da voli jednobojnu garderobu. Njen sklad i stil je lako uočljiv, a elegancija je uvek na najvišem mogućem nivou. Kraj supruga, ...

Dama u crnom - Berguzar Korel

Turska glumica Berguzar Korel očarala je mnoge pojavom u seriji 1001 noć.

Bez obzira što se ta serija emitovala pre čitavu deceniju glumica i dalje izgleda sjajno. Kratkim osvrtom na fotografije lako je uočljivo da voli jednobojnu garderobu. Njen sklad i stil je lako uočljiv, a elegancija je uvek na najvišem mogućem nivou. Kraj supruga, veoma popularnog glumca Halit Ergenca izgleda baš onako kako jedna dama treba da bude.

Tridesetsedmogodišnja glumica sa svojih 180 cm i lepom linijom i dalje izgleda fenomenalno. Uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi majke, tako da joj je glumačka karijera na pauzi.

Uz nizu elegantnih odevnih kombinacija posebno se ističu njene crne haljine i generalno crne odevne kombinacije. Za vas smo pripremili upravo nekoliko fotografija gde Berguzar pleni izgledom u crnoj odeći.

By: TV Exposed