Mantil - komad garderobe koji treba da ima svaka dama ovog proleća

Kada je reč o prolećnom outfitu mantil polako preuzima modnu scenu. Lako ga je uklopiti, i osvežava celokupan izgled. Ukoliko već nemate mantil u svojoj kolekciji, vreme je da ga nabavite i uključite u upotrebu. Nije bitno da li je tek kupljen, da li vam godinama stoji u ormanu, ili je onaj koji ste uzeli ...

Mantil - komad garderobe koji treba da ima svaka dama ovog proleća

Kada je reč o prolećnom outfitu mantil polako preuzima modnu scenu.

Lako ga je uklopiti, i osvežava celokupan izgled. Ukoliko već nemate mantil u svojoj kolekciji, vreme je da ga nabavite i uključite u upotrebu. Nije bitno da li je tek kupljen, da li vam godinama stoji u ormanu, ili je onaj koji ste uzeli od vaše majke i bake, pravo je vreme za njega.

Proleće sa sobom donosi i slojevito oblačenje. Upravo je ono omiljeno među mnogim ljubiteljima mode, jer tada mogu da istaknu svoju kreativnost u prvi plan. Ukoliko napolju nije previše hladno na scenu stupa jedno sjajno modno rešenje. To je kaput ili lagani mantil koji će istaći svaku kombinaciju i izbor garderobe. Pored toga će vas i značajno utopliti.

Opremite se kaputom ili mantilom, jer on nikad ne izlazi iz mode. Dopunite ga po želji, raznobojnim ešarpama ili ga nosite uz običnu trenerku - izbor je samo vaš.

Mantil je postao must have komad odeće i zbog njega ćete uvek biti u trendu.

Kada je reč o boji, kaput ne mora biti klasičan, ne mora biti krem nijanse. Tu su i crveni, koralni, žuti, zašto da ne? Žuti posebno lepo ide uz garderobu tamnijih nijansi. Mantilom u boji razbićete monotoniju i stari odevnim kombinacijama daćete nov "ton".

Evo i fotografija nekoliko predivnih mantila.

https://www.instagram.com/p/B9Ov8_-F241/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BggOrGch_JY/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BMLjRl0hjHR/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BMtR7OFBaza/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BvG55u7nYDe/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BP2KR-0BCMF/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed