Retro ponovo u modi

Prema oblačenju trendseterki može da se nasluti da će ove jeseni sve biti u znaku 70-ih. Mnoge prodavnice su pune komadima garderobe koje su inspirisane 1970-im. Pa hajde da vidimo šta je to (ponovo) postalo popularno. Haljine na preklop Zahvaljujući laskavom kroju koji je pristajao svim građama, haljine na preklop su ostale veoma popularne, od ...

Retro ponovo u modi

Prema oblačenju trendseterki može da se nasluti da će ove jeseni sve biti u znaku 70-ih.

Mnoge prodavnice su pune komadima garderobe koje su inspirisane 1970-im. Pa hajde da vidimo šta je to (ponovo) postalo popularno.

Haljine na preklop

Zahvaljujući laskavom kroju koji je pristajao svim građama, haljine na preklop su ostale veoma popularne, od 70-ih godina do danas. Pre pola veka Dianevon Furstenberg je predstavila prvu haljinu na preklop koja je "eksplodirala" na modnoj sceni.

https://www.instagram.com/p/B13w1SnnfLI/

Metalik prsluk

Bez obzira da li ste dama ili muškarac, farmerke, bluza, lagani džemper i prsluk su bili idealna kombinacija 70-ih. Nakon toga metalik prsluk je bio zaboravljen ili zamenjen nečim modernijim, dužim verzijama, ali se ponovo "vratio u igru". Ponovo je aktuelan i u centru mode.

https://www.instagram.com/p/BFwHzIqx1GQ/

Šareni kombinezon

Pripijeni kombinezoni su nekada bili pravi hit. Ponovo su aktuelni, i na jesen će verovatno biti viđeno dosta njih.

https://www.instagram.com/p/B0zN1oyhbgn/

Platforme

Ako se pitate koje cipele uskladiti sa kombinezonom postoji univerzalan odgovor. Odgovor koji tražite su cool platforme, poput sandala s potpisom Aguaaazzura sa slike.

https://www.instagram.com/p/BvNXedDHbPR/

Halter neck top

Halter neck top se istične efektnim printom, ili materijalom od kog je sačinjen. Ukoliko volite da izlazite na večere, u klubove i slično u vašem ormanu se mora naći mesta i za njega.

https://www.instagram.com/p/B1x8KaQpwEE/

Duboke trapez farmerke

Skinny farmerke su dugo bile ispred svih ostalih. Čini se da će ih trapez farmerke ponovo baciti u senku. Zavisno od drugih odevnih komada, trapez farmerke možete dobro nositi i u poslovnim kao i u ležernim prilikama.

https://www.instagram.com/p/_29kByLbFi/?utm_source=ig_embed

By: TV Exposed