Selin Dion u perfektnom izdanju (FOTO)

Pevačica Selin Dion često je tema razgovora modnih kritičara širom sveta. Jedni je hvale, drugi kritikuju, ali ona ne odustaje od svog stila i zanimljivih kombinacija. Kada je njen glas u pitanju, nema dileme, nema joj ravne. Stil oblačenja joj je ipak predmet mnogih rasprava. Selin vodi računa i prati trendove, ali ume i da ...

Selin Dion u perfektnom izdanju (FOTO)

Pevačica Selin Dion često je tema razgovora modnih kritičara širom sveta.

Jedni je hvale, drugi kritikuju, ali ona ne odustaje od svog stila i zanimljivih kombinacija.

Kada je njen glas u pitanju, nema dileme, nema joj ravne. Stil oblačenja joj je ipak predmet mnogih rasprava. Selin vodi računa i prati trendove, ali ume i da iznenadi svojim izborom garderobe, pogotovo u poslednjih nekoliko godina.

– Ako se samoj sebi sviđam ovakva kakva jesam, ne želim uopšte da razgovaram o tome. Nemojte me gnjaviti, nemojte me fotografisati. Ako vam se sviđam, to je odlično. Ako vam se ne sviđam, onda me jednostavno pustite na miru – rekla je pevačica nakon smrti muža.

Svaki put kada se pojavi u javnosti izazove veliku pažnju, koje sa sobom vuče pitanje. Šta je to što će sada obući od velikog izbora garderobe?

Na fotografijama na kojima pozira u ulicama Njujorka, Selin Dion je izgledala jednostavno fantastično. Pojedini modni kritičari su upotrebi i snažniju reč, opisavši da pevačica izgleda perfektno.

https://www.instagram.com/p/B9euiJfhmVu/?utm_source=ig_embed

Selin često poziitivno iznenadi svojim izborom garderobe. Odlično kombinuje različite stilove i boje. Svaku kombinaciju koju odabere iznese na najbolji mogući način.

https://www.instagram.com/p/B9ctrzwF8lj/?utm_source=ig_embed

Pod kojim brojem na fotografiji Selin izgleda najbojle? Pišite nam u komentarima.

By: TV Exposd