Potvrđene još dve nove turske serije

Televizijski kanali u Turskoj konstantno rade na novim projektima. Stigle su informacije o novim serijama za sezonu koja nas očekuje od septembra.

Potvrđene još dve nove turske serije

Foto Credits: DiziCentral

U novoj sezoni ćemo bez dileme gledati veliki broj novih serija. Evo i informacija o nekim novim projektima koji nas očekuju kada su u pitanju turske serije.

Birsen Altuntas saopštava da je ATV kanal, osim što priprema seriju Safir, čije je snimanje već počelo, postigao je dogovore za još dva potpuno nova TV projekta, odnosno nove serije.

Jedan od njih razvija kompanija ARC, a drugi NGM, dakle dve različite produkcione kompanije.

Takođe, u etru će ostati zaista popularne serije Kurulus: Osman i Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Porodična drama i adaptacija korejske serije

Novu seriju kompanije NGM Media režiraće Emre Kabakusak. To će biti porodična drama, a snimanje bi trebalo da počne u Istanbulu početkom oktobra.

Druga serija nosi naziv Tutsak a radiće se po scenariju Rahsana Cidema Inana. U pitanju je adaptacija korejske drame "Poslednja carica", koja je emitovana na digitalnoj platformi Netflix.

Radnja ove serije se vrti oko sudbonosne noći za učiteljicu po imenu Zeynep, koja spasava naslednika ogromne korporacije od smrti, što je dovelo do preokreta događaja koji će im promeniti živote.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan pravi novi iskorak u karijeri!

By: TV Exposed