Kerem Bursin u Španiji!

Zgodni glumac Kerem Bursin nastavlja da ubire plodove velikog uspeha serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u inostranstvu. Ovaj put posetiće Španiju na oduševljenje svih obožavalaca serije i njegovog lika i dela.

Kerem Bursin u Španiji!

Foto Credits: RiriNano

Kerem Bursin, koji uživa popularnost širom sveta, sprema se da “izludi” svoje fanove u ovoj zemlji svojim sletanjem u Španiju. Vest o tome je oduševila sve njegove obožavaoce i izazvala euforiju na društvenim mrežama.

Kerem još uvek nije sklopio novi ugovor o novom projektu nakon završetka TV serije Sen Cal Kapimi. Zgodni glumac umesto toga dolazi do izražaja sa projektima društvene odgovornosti i reklamama. Ovih dana se sprema za važan put.

Bursin će prisustvovati na 25. filmskom festivalu u Malagi, koji će se održati od 18. do 27. marta i biće na otvaranju festivala u petak, 18. marta. Španski fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju njegov dolazak.

Glumac je u centar pažnje medija u domovini došao zbog navodne nove ljubavne veze, odnosno pomirenja sa bivšom devojkom. Kerem je zapratio Yagmur Tanrisevsin na Tviteru, pa su mediji odmah to povezali sa obnovom romanse između njih dvoje.

Ipak, agencija koja zastupa poznatog glumca demantovala je te vesti i natpise medija.

NOVO - Nurgul Yesilcay slupala auto, posledice očigledne na njenom licu!

By: Milt-TV Exposed