Berk Cankat se vraća ozbiljnom serijom

Rođen u Ankari 1984. godine, Berk Cankat je među glumcima sa velikom bazom obožavatelja. Berk, koji je školovanje završio u različitim gradovima zbog porodične profesije, odlučio je da nastavi sa pozorištem koje je započeo u školskim godinama.

Berk Cankat se vraća ozbiljnom serijom

Foto Credits: Internet Haber

Berk Cankat je studirao likovnu umetnost, grafički dizajn i arhitekturu na Univerzitetu Bilkent. Dok je želeo da radi kao grafički dizajner kada je došao u Istanbul, odlučio je da ponovo nastavi sa glumom i pohađao je obuku u Akademiji 34 Half Art House. Cankat, koji je svoje prvo iskustvo u seriji doživeo 2013. godine sa projektom Odaću ti tajnu nakon što je privukao pažnju različitim pozorišnim predstavama, potom se pokazao u raznim TV projektima.

Glumac, kojeg smo gledali kao Cem u seriji Medcezir imao je još nekoliko zapaženih TV serija. Jedna od njih je i Bir Deli Ruzgar i nema sumnje da je veoma iskusan u svom poslu.

Nakon pauze u projektima, Berk Cankat je nastavio život u Ankari. Odlučujući da se ponovo vrati na setove, glumac je prvo učestvovao u projektu pod nazivom zapravo Ozgursun, koji je pripremljen za platformu Gain. Nakon ove serije otkriveno je da je glumac prihvatio ponudu za ulogu u novoj seriji Ataturk koja se priprema za Disney Plus digitalnu platform.

Serija Ataturk, u kojoj će se naći imena kao što su Aras Bulut Iynemli, Ema Votson i Songul Oden, čini se da je važan projekat za Berka Cankata da se na snažan način vrati na setove.

NOVO - Serija Camdaki Kiz | Devojka iza stakla ponovo na dobrom putu

By: Milt-TV Exposed