Počele kritike oko serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se emituje na ekranima Kanala D ponedeljkom uveče, počela je pred kraj zimske sezone i nije dobila očekivano visoku gledanost.

Počele kritike oko serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, činjenica da je serija ostala u etru tokom letnje sezone postala je simbol poverenja Kanala D u projekat.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, u kojoj glume Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim i Bennu Yildirimlar, nastavila je da se pojavljuje na ekranima, a nedavno je emitovana 18. epizoda. Ne prođe nezapaženo da je serija Veda Mektubu, sa svojom pričom koja izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, takođe često na dnevnom redu u letnjim danima.

Međutim, u komentarima na društvenim mrežama možemo videti da su fanovi ove turske serije posebno uznemireni činjenicom da lik Asli stalno nešto krije od Mehmeta i reaguju na ovo pitanje.

Kritike oko scenarija

Jedan od gledalaca je ovo prokomentarisao na sledeći način: „Nerazumno je da Asli krije događaje od Mehmeta i trpi sve.”

Slični komentari se takođe često dele, a scenaristi se kritikuju zbog nedostataka priče.

Svojom poslednje emitovanom epizodom, serija Veda Mektubu je ipak uspela da dovede značajnu publiku na ekran Kanala D, uprkos padu gledanosti tokom letnjeg perioda. Moral ekipe je dosta porastao, posebno kada je serija postigla najviši rejting dana u kategoriji ABC1 i završila ponedeljak veče na prvom mestu.

Prethodno su se pojavile tvrdnje da će se serija nastaviti do 20. epizode. Da li će se serija Veda Mektubu završiti nakon dve epizode ​​ili će se nastaviti tokom cele letnje sezone? Mnogi gledaoci žele da se projekat nastavi…

NOVO - Onur Tuna potpisao ugovor, uskoro nova serija

By: TV Exposed