Bursin najavio nove projekte!

Kerem Bursin se vratio iz inostranstva. Odlazeći na privatnu zabavu u Španiji na poziv poznatog glumca Antonia Banderasa, turski glumac je imao i neke sastanke vezane za nove projekte.

Bursin najavio nove projekte!

Foto Credits: Screenshot Instagram

Objašnjavajući da je već neko vreme u inostranstvu, Kerem Bursin je izjavio da je imao neke sastanke vezane za nove poslove. Bursin je još jednom potvrdio da preduzima važne korake kako bi učestvovao u projektima u inostranstvu. Glumac je rekao: „Stekao sam nova prijateljstva, bilo je lepo“ i dodao da je ovo putovanje dobro prošlo.

Objašnjavajući da je uspostavio dobar odnos i dobro prijateljstvo sa Antoniom Banderasom, Kerem je o toj temi rekao: „Veoma je vredno biti u mogućnosti da se nađete zajedno sa majstorskim glumcem i podelite neke stvari. Postali smo dobri prijatelji.”

Turski glumac je nagovestio da razgovaraju i o zajedničkoj izradi projekta, Bursin je napomenuo da to pozdravlja i Antonio Banderas. Kerem je izjavio: „Razgovarali smo, zavisi od projekta. Izgleda da obe strane žele“.

Objašnjavajući da se bavi sportom id a vredno radi u teretani, zbog snimanja za brendove za koje radi, glumac ulaže velike napore da održi formu.

Navodeći da će biti novog projekta i da se pregovori nastavljaju, glumac može da saopšti radosnu vest koju njegovi obožavaoci očekuju uskoro. Kerem Bursin, koji je spomenuo da pregovori teku dobro, rekao je: „Uskoro ćemo podeliti dobre vesti.”.

Kerem je takođe priznao da se dogovorio sa menadžerom u Španiji. Objašnjavajući da postoji mogućnost da učestvuje u projektu u toj zemlji, Bursin je rekao: „Turska je moj dom, uvek ću rado praviti projekat u Turskoj.” Navodeći da je oduvek sanjao da radi projekte u inostranstvu, glumac je naveo da mu je cilj da predstavlja Tursku na međunarodnim platformama i da je to za njega ponos.

NOVO - Serija Kacis ispisuje istoriju!

By: Milt-TV Exposed