Serija Yargi - Može li ljubav Ceylin i Ilgaza da opstane pored svih izazova?!

Svi kažu da je 28 epizoda TV serije Yargi / Presuda koja se emituje nedeljom uveče, bila veoma uspešna. Priča serije, u kojoj glavne uloge igraju Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, toliko je jaka da u svakoj epizodi svakako postoji novo iznenađenje za publiku.

Serija Yargi - Može li ljubav Ceylin i Ilgaza da opstane pored svih izazova?!

Foto Credits: IMDB

Nemogućnost da se razume šta će Sema Ergenekon istaći u sledećem koraku i kako će se priča nastaviti, izaziva uzbuđenje još više.

Ceylin, koja sazna da je Cinar ubio njenog oca, iznenadiće sve u novoj epizodi. Lik koji tumači Pinar Deniz, koji je prijavio Cinara i one koji su mu pomogli, ponaša se baš onako kako Jekta želi. Hoće li se ljubav završiti u ovom trenutku, kako će Ceylin i Ilgaz nastaviti od sada? Odgovor na ovo pitanje još nije poznat, ali trejler 29. epizode ​​otkriva da će doći do velikih uzbuđenja.

Svi sa nestrpljenjem čekaju novu 29. epizodu u serije Yargi. Posebno se povećava uzbuđenje zbog onoga što će se dogoditi između Ceylin i Ilgaza. Uvod u novu epizodu serije Ay Yapim Kanala D, Presuda, susreo se sa publikom.

U promociji, odnosno video najavi nove epizode ​​popularne TV serije Presuda, publika je svedok Ceylininog razočaranja Erenom i Parsom, posebno Ilgazom. Dok Ceylin obaveštava policiju ne slušajući Ilgaza pred scenom koju vidi, trenuci kada Ilgaz bljuje svoj bes na Cinara duboko utiču na publiku.

Dileme nema, očekuje nas veoma zanimljiva epizoda…

NOVO - Šansa karijere za Sifanur Gul

By: Milt-TV Exposed