Gokberk Demirci preuzima odgovornost u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Serija Kanala D pod nazivom Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja da se sastaje sa publikom utorkom uveče.

Gokberk Demirci preuzima odgovornost u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Čini se da je gledanost serije u trećoj sezoni bila ispod očekivanja, ali ima mnogo ljubitelja priče i mora se reći da je Uc Kiz Kardes ponovo veoma zanimljiva serija.

Gokberk Demirci se takođe pridružio glumačkoj ekipi serije na kraju druge sezone. Međutim, njegova prava odgovornost počela je ove sezone.

Zato što je poznati glumac u ključnoj tački priče i on je svojim likom Kartala dodao potpuno novu atmosferu projektu.

U izvesnom smislu, ne bi bilo pogrešno reći da teret treće sezone serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre pada na lik Kartala i samim tim na Gokberka Demircija. Popularni glumac se odmah navikao na svoju ulogu.

Gokberk Demirci, koji je stekao ime svojim uspešnim nastupom u dnevnoj TV seriji Yemin Kanala 7, nije imao problema sa prelaskom na novu ulogu.

O omiljenim aspektima Kartala

Gledaoci na ekranu vide odnos između likova Kartala i Turkan kao proizvod truda i odricanja. Odnos dvoje ljudi koji zajedno leče svoje rane zapravo mnoge gledaoce podseća na sopstvene živote na ekranu.

 Demirci je izrazio svoje omiljene aspekte Kartalovog lika koji igra sledećim rečima:

„Jedna od mojih omiljenih Kartalovih karakteristika je da je zaista pun razumevanja i smiren. Lik koji nikada ne gubi logiku. Dvaput razmišlja i jednom deluje u nekim negativnostima sa kojima se susreće. Mogu reći mnogo stvari o ovome.".

NOVO - Aydan Sener se vraća na TV ekrane!

By: TV Exposed