Demet Ozdemir i Can Yaman na istom ispitu (FOTO)

Serija Erkenci Kus, koja se završila u avgustu 2019. godine, od velike je važnosti i za Demet Ozdemir i za Cana Yamana. Oba glumca su imala priliku da dosegnu široku publiku u inostranstvu zahvaljujući ovoj seriji. Bilo je i perioda kada se navodi o ljubavi između Demet Ozdemir i Cana Yamana nisu smanjivali u tabloidnoj ...

Demet Ozdemir i Can Yaman na istom ispitu (FOTO)

Serija Erkenci Kus, koja se završila u avgustu 2019. godine, od velike je važnosti i za Demet Ozdemir i za Cana Yamana. Oba glumca su imala priliku da dosegnu široku publiku u inostranstvu zahvaljujući ovoj seriji.

Bilo je i perioda kada se navodi o ljubavi između Demet Ozdemir i Cana Yamana nisu smanjivali u tabloidnoj štampi i svi su ostali zapamćeni. Nakon toga dva poznata glimca se više nisu sretala, već su izdaleka poželela uspeh jedno drugom.

Danas, kada pogledamo postove na društvenim mrežama, vidi se da se dva poznata imena susreću na istom mestu. Demet Ozdemir objavljuje setove u TV seriji Dogdugun Ev Kaderindir, gde je počelo snimanje druge sezone. Ozdemir je zadovoljna svojim stanjem i aktivna je na svom instagram nalogu kako bi njena serija privukla pažnju u novoj sezoni. Glumica, koja često objavljuje detalje iz serije, ulaže sve napore da izbegne probleme sa rejtingom.

Ista situacija je i za TV seriju Bay Yanlis, u kojoj glavnu ulogu igra Can Yaman. Seriji je potrebna ocena i Can Yaman ulaže velike napore da podrži svoju seriju sa društvenih mreža.

Demet Ozdemir i Can Yaman našli su se u istoj situaciji sa ovim naporima i objavama na društvenim mrežama.

Njihovi poslednji postovi su skrenuli pažnju. Evo poslednje objave Demet Ozdemir iz seta: „Mi smo na poslu. Vidimo se u sredu uveče. “

Tu je i objava Cana Yamana

Dva pogrešna, ne čine ispravnog...

By: TV Exposed

NOVO-Majka Yagmur Unal u Yagmurinom novom projektu