Peri je opet u nevolji u seriji Cop Adam?!

Oni koji su čekali oporavak lika Peri, koju igra Elcin Sangu u seriji Cop Adam / Čiča Gliša, bili su posebno zadovoljni što je u priču ušla i Tilbe Saran kao psihijatrica.

Peri je opet u nevolji u seriji Cop Adam?!

Foto Credits: IMDB

Ljubitelje serije Cop Adam, koji žele da se lik Peri oporavi i jasnije sagleda istina, sada će potresti sasvim drugačiji događaj.

Scenario serije Cop Adam / Čiča Gliša, koja se emituje na Star TV-u sredom uveče, veoma je tečan i odvija se na način koji iznenađuje publiku. Duo Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu takođe odlično igra svoje uloge.

Oni koji su veoma radoznali kako će likovi Perija i Tamera biti bačeni u sledeći deo priče sa nestrpljenjem čekaju novu 22. epizodu. U 22. novoj epizodi serije Cop Adam, koja će biti emitovana u sredu, 24. maja, Peri će ponovo upasti u velike probleme. Mnogi gledaoci su počeli da se pitaju u kakvu će nevolju Peri ponovo upasti.

San i stvarnost?!

Postoje i neki detalji u objavljenom trejleru za 22. epizodu. Bulent, koga igra Salih Kalyon, umire na objavljenom snimku. Ne znamo da li je to stvarno, ili san. Ali činjenica da je Aysel, koju glumi Fusun Demirel, okrivila Peri rekavši „Ubila si mi muža“ bila je dovoljna da izludi publiku. Publika se pita: „Nije valjda opet Peri kriva?“...

Mnogi gledaoci, koji su sa uzbuđenjem čekali da se Peri oporavi i uzme svoj život u svoje ruke, šokirani su se detaljima u novoj epizodi. Obožavaoci serije, koji žele da se Peri osmehne posle patnje, zabrinuti su. Obožavaoci serije Cop Adam, koji kritikuju scenariste zbog lika Peri, koja je stalno izložena psihičkom i fizičkom nasilju, kritikuju izjavom: „Scenarista i dalje čini nesrećnim sirotu Peri, a ne druge zlikovce.”.

Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Nova poruka serije Kizilcik Serbeti – Ne veruj muškarcima!

By: TV Exposed