Snimanje drugog dela filma Ask Taktikleri se privodi kraju

Snimanje drugog dela filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika 2, koji je prvim delom postigao veliki uspeh prilikom objavljivanja na Netflixu, počelo je pre nekog vremena.

Snimanje drugog dela filma Ask Taktikleri se privodi kraju

Foto Credits: IMDB

Snimanje turskog filma Ljubavna taktika 2, koji se snima veoma brzo, privodi se kraju. Film Ask Taktikleri, sa Demet Ozdemir i Sukruom Ozyildizom u glavnim ulogama, imao je veliki uspeh kada je objavljen i privukao je pažnju širom sveta. Još tada kružile su glasine da će drugi deo film biti snimljen, ali zvanično saopštenje nije dato. Konačno, pre oko mesec dana stigla je vest da se ide na snimanje drugog filma Ljubavna taktika.

Snimanje se nastavlja punom parom. Navodi se da će se snimanje kadrova na ovom projektu u Istanbulu završiti 22. avgusta. Stoga će vrlo brzo početi odbrojavanje za izlazak filma.

Film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika postigao je ogroman uspeh čim je objavljen 11. februara. Deljenjem filma, stotine hiljada ljudi je pokazalo interesovanje za projekat za kratko vreme, doduše u različitim zemljama. Ovaj turski film je za nekoliko dana postao jedan od 10 najgledanijih programa u 60 zemalja u kojima se Netflix emituje. U brojkama se ogledalo da je film jedan od gledanijih sadržaja na Netfliksu.

Projekat Ljubavna taktika, gledan je 16 miliona 860 hiljada sati između 14. februara i 20. februara i tada se popeo na prvo mesto na Netflixu.

NOVO - Devrim Ozkan napravila veliki uspon u karijeri!

By: TV Exposed