Turski film Arif V 216 radnja i uloge

Turski film Arif V 216 je komedija i naučno-fantastični film iz 2018. godine, režirao ga je Kivanc Baruonu, a napisao Cem Yilmaz.

Turski film Arif V 216 radnja i uloge

Foto Credits: Haberler

Glavne uloge tumače Cem Yilmaz (Arif Isik) i Ozan Guven (216 Robot). Radnja filma prati Arifa i njegovog starog prijatelja 216, robota sa druge planete, dok putuju unazad u vreme šezdesetih godina.

Film Arif V 216 dobio je ime na osnovu glavnih likova. Arif je ime protagoniste, a 216 se odnosi na broj robota sa druge planete koji je njegov prijatelj. Ovaj broj je deo identifikacije robota i igra ključnu ulogu u priči filma.

Cem Yilmaz je došao na ideju za film Arif V 216 kombinujući elemente komedije i naučne fantastike. Inspiraciju je pronašao u svom prethodnom radu, a želeo je da stvori zabavnu priču o prijateljstvu između čoveka i robota.

Nekoliko izazova tokom snimanja

Tokom snimanja filma Arif V 216, glumci su se suočavali sa nekoliko izazova. Evo nekoliko ključnih tačaka:

Specijalni efekti i animacija: Film kombinuje stvarne glumce sa CGI (računarski generisanim) likovima, uključujući robota 216. Glumci su morali da se prilagode interakciji sa imaginarnim objektima i likovima tokom snimanja.

Fizička priprema: Cem Yilmaz, koji igra Arifa, morao je da se pripremi za akcione scene i komične trenutke. To je zahtevalo fizičku izdržljivost i veštine.

Hemija između glumaca: Kako je film baziran na prijateljstvu između čoveka i robota, glumci su morali da razviju autentičnu hemiju kako bi njihova interakcija bila ubedljiva.

Vremenski uslovi: Snimanje filma se odvijalo na različitim lokacijama, a glumci su se suočavali sa promenljivim vremenskim uslovima, što može biti izazovno tokom produkcije.

Uprkos tim izazovima, glumačka ekipa je uspešno donela ovu zabavnu priču na veliko platno!

 

NOVO - Timur Acar o očinstvu

By: TV Exposed