Razočarenje oko serije Kopuk

Kada pogledamo gledanost druge epizode ​​nove Fox TV serije pod nazivom Kopuk, vidimo da publika nije pokazala dovoljno interesovanja za projekat.

Razočarenje oko serije Kopuk

Foto Credits: Haberler

Ocene prve epizode ​​bile su ispod proseka, a u drugoj epizodi je zabeležen pad u grupama AB i ABC1, iako je došlo do malog povećanja u total kategoriji rejtinga.

Malo interesovanje za TV seriju Kopuk, u kojoj glume Kaan Yildirim, Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz, bilo je razočaravajuće.

Činjenica da je serija Kopuk, koja se emituje subotom uveče zajedno sa TV serijama Gonul Dagi i Kardeslerim, postigla niske ocene u gledanosti, sa sobom nosi sumnje u budućnost projekta .

Teška konkurencija

Čini se da je teško da serija Kopuk opstane u subotnjem takmičenju gledanosti u trenutnom stanju.

Nakon što je otkriveno da je Kanal D pomerio TV seriju Uc Kiz Kardes na subotu uveče, dodat je novi rival seriji Kopuk. Sada je posao serijala Kopuk postao još teži u subotnjem takmičenju gledanosti.

Kaan Yildirim, Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz su među uspešnim mladim imenima u poslednje vreme.

Takođe znamo da ova imena utiču na široku publiku. Međutim, poznata je još jedna činjenica da ako serija Kopuk nastavi da bude ispod proseka u gledanosti, rezultat će biti razočaranje.

View this post on Instagram

A post shared by Kopuk Dizi (@kopukdizi)

NOVO - Murat Yildirim i sa novim projektom beleži uspehe!

By: TV Exposed