Ljubav Aslana i Devin u seriji Aile na novom testu!

U trećoj epizodi serije Aile / Porodica, Aslanova i Devinova ljubav se produbljuje i problemi se povećavaju.

Ljubav Aslana i Devin u seriji Aile na novom testu!

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je novi uvod u treću epizodu nove TV serije produkcije Ay Yapim, Aile / Porodica, koja se susrela sa publikom na Show TV-u i obeležila poslednje nedelje.

Nova epizoda serije, gde se radnja postepeno povećava, svojom pričom zaključaće publiku na ekran. Novi trejler je podeljen iz 3. epizode ​​Ay Yapimove serije Aile, koja je prikazana na Show TV-u, koja je dobila veliko priznanje sa svoje 2 epizode ​​i zauzela 1. mesto u gledanosti.

Sa nestankom Seher (koju tumači Emel Goksu), Soykanove bake, cela porodica se mobiliše da je pronađe. U porodičnom razgovoru sa Devin (Serenay Sarikaya), nakon Hulyinih (Nur Surer) reči o braku, Devin kaže da je zaprosila Aslana (Kivanc Tatlitug).

Epizoda sa mnogo akcije

Cihanov (Nejat Isler) odgovor na Devinovo pitanje „Zašto ja“, „jer smo jedno drugom zabranjeni“, podseća na pitanje šta će se desiti između njih dvoje. Promocija, koja nagoveštava epizodu sa mnogo akcije, obeležena je rečima „Volim te dovoljno da te zaštitim od sebe” koje je Aslan, koji je u nevolji, rekao Devin, koji je uletela u prostoiju razbivši prozor.

Serija Aile / Porodica je na Show TV-u u utorak, 21. marta u 20.00 sa novom epizodom!

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Novi šamar serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice projektu Yali Capkini!

By: TV Exposed