Kraj za seriju Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi

Polako stižemo do finala još jedne turske televizijske serije. Reč je o seriji Kibris Zafere Dogru ili u prevodu Kipar ka pobedi.

Kraj za seriju Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Serija Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi je istorijska serija koja je imala zanimljivu priču. Priču koja se polako privodi svom kraju. Ovaj projekat je praktično druga sezona serije Bir Zamanlar Kibris, ali je odmah na startu doneta odluka da nova sezona dobije i novi naziv.

Potvrđeno je i kada će se završiti ova serija koja se emituje u nacionalnom TV kanalu TRT1. Do kraja nema još mnogo. Poslednja epizode serije Kibris Zafere Dogru će biti epizoda 24. Snimanje kadrova je već završeno pre nekoliko nedelja, ostalo je još samo da se emituje ova finalna epizoda.

U narednom periodu saznaćemo i koji su to novi projekti glumaca iz ove serije. Neki od njih već i imaju potpisane ugovore za nove filmove i serije. Podsećamo u ovoj turskoj seriji su glumili Serkan Cayoglu, Gulper Ozdemir, Ahmet Kural, Miray Akay, Pelin Karahan, Tayanc Ayaydin, Hasan Kucukcetin, Ahmet Somers i drugi.

Kada je u pitanju Serkan Cayoglu, već je poznat njegov novi projekat. Glumac će se pojaviti u novom filmu koji nosi naziv Ilk Gokturk / Prvi Gokturk. Snimanje ovog projekta će trajati čak pet meseci, a film će biti sniman na različitim destinacijama širom sveta, u Americi, Evropi i Aziji.

NOVO - Hande Dogandemir – Nepoznata sudbina serije Hukumsuz

 By: Milt-TV Exposed