Turska serija Kalp Yarasi | Rana na srcu – radnja i glumci

Snimanje nove turske serije pod nazivom Kalp Yarasi, odnosno u prevodu Rana na srcu počeće uskoro. Snimanje kadrova za ovaj projekat će se odvijati u Antakyi. Serija će se raditi u produkciji Surec Filma a biće emitovana na ATV TV kanalu.

Turska serija Kalp Yarasi | Rana na srcu – radnja i glumci

Foto Credits: lan365.net

Radnja ove nove turske serije pratiće priču o osveti između dve porodice. Ferit (kog će u seriji tumačiti Gokhan Alkan) i Nilgun (Merve Cagiran) su planirali venčanje pod blagoslovom svojih porodica. Međutim, kada zbog nepredviđenih okolnosti Ferit bude morao da se vrati na farmu, pre nego što je to bilo predviđeno, zateći će svoju mladu u naručju Omera (Toprak Can Adiguzel). Ljut zbog onoga što je video, Ferit će sklopiti dogovor sa Ayse (Yagumr Tanrisevsin) koju je nedavno upoznao. Tu se priča u ovoj novoj turskoj seriji komplikuje.

Projekat će biti emitovan ovog leta. U narednom periodu će biti objavljene i prve video najave, a mi ćemo vas na vreme obavestiti od datumu premijere ovog novog projekta. Sve epizode nove turske serije Kalp Yarasi | Rana na srcu sa prevodom od leta moći ćete da pratite na MOVTEX.COM.

NOVO - Kraj za seriju Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom

By: Milt-TV Exposed