Kraj za seriju Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom

Turska serija Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom, koja se radi u produkciji kompanije OGM Pictures je odvažan eksperiment producenta Onura Guvenatama. On je knjigu „Devojka iza stakla“ podelio na dve različite priče i napravio drugačije serije.

Kraj za seriju Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom

Foto Credits: dizilah.com

U startu, projekat je privukao pažnju gledalaca. Demet Ozdemir, Ibrahim Celikkol i Engin Ozturk su ostavili upečatljiv utisak. Rejting je kasnije počeo da pada, ali će ovaj projekat ostati upamćen kao jedan od najuspešnijih u karijeri ovih glumaca. Serija je takođe imala dobru prodaju i u inostranstvu. Serija Dogdugun Ev Kaderindir se polako približava svom kraju. Potvrđena je vest o finalu ovog projekta. Finalna epizoda ove serije biće epizoda 43.

Kada je reč o Demet Ozdemir ona neće mnogo odmarati. Odmah po završetku snimanja serije, Demet će preći na set filma Ask Taktikleri / Ljubavne taktike koji se radi u produkciji Lanistar Filma. Ona će tumačiti glavnu ulogu u tom filmu, a njen lik se zove Asli. Njen partner na ovom projektu biće Sukru Ozyildiz koji će glumiti Kerema. U pitanju je projekat koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Podsećamo, sve epizode turske serije Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Tuba Buyukustun se oprostila od serije Sefirin Kizi

By: Milt-TV Exposed