Nastavlja se snimanje serije "Igra sudbine"

Nakon pauze prouzrokovane epidemijom koronavirusa, nastavlja se snimanje srpske serije “Igra sudbine”. Zakazan je i novi početak snimanja a pauze u emitovanju epizoda neće biti. Scenarista serija Žarko Jokanović je otkrio malo iznenađenje za gledaoce. “Umesto 170 epizoda u prvoj sezoni, snimaćemo 230. Snimanje se nastavlja 22. maja i neće biti pauze u emitovanju“, rekao ...

Nastavlja se snimanje serije "Igra sudbine"

Nakon pauze prouzrokovane epidemijom koronavirusa, nastavlja se snimanje srpske serije "Igra sudbine".

Zakazan je i novi početak snimanja a pauze u emitovanju epizoda neće biti.

Scenarista serija Žarko Jokanović je otkrio malo iznenađenje za gledaoce.

"Umesto 170 epizoda u prvoj sezoni, snimaćemo 230. Snimanje se nastavlja 22. maja i neće biti pauze u emitovanju", rekao je Jokanović za "Novosti".

Producenkinja Svetlana Drinjaković govorila je o merama zaštite koje će morati biti primenjene tokom snimanje novih epizoda.

"Prvo će krenuti serija 'Igra sudbine', a za dve nedelje i 'Tate'. Pošto smo u istom objektu, potrebno je napraviti razmak između ekipa dve serije, da se ne bi pravila velika gužva na jednom mestu. Predviđeno je dosta snimanja napolju, jer je tako i pisano, zato što dolazi lepše, toplije vreme", ispričala je Drinjakovićeva, dodajući da obe serije odlikuje mnoštvo partnerskih odnosa i da će takve scene snimati tek u drugoj polovini juna.

Serija "Igra sudbine" je nastala prema romanu "Kraljević i prosjak", Marka Tvena.

By: TV Exposed