Od ovog petka kreće velika borba - Yali Capkini vs Kizilcik Serbeti

Kada je u pitanju petak veče kod turskih TV serija, sve više se priča o seriji Yali Capkini. Sa Afrom Saracoglu i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama, serija je za kratko vreme došla do izražaja svojom pričom i velikim priznanjem publike.

Od ovog petka kreće velika borba - Yali Capkini vs Kizilcik Serbeti

Foto Credits: Internet Haber

U pogledu najboljeg rejtinga sezone za novu seriju, Yali Capkini je uradio odličan posao za kratko vreme. Činjenica da TV serija Yali Capkini može dostići dvocifrenu gledanost, baš kao i Gonul Dagi, dovela je do toga da sve TV serije na takmičenju u petak budu dosta manje gledane.

Serija Show TV-a pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice takođe zvuči veoma ambiciozno, a čini se da je najvažnija prepreka u ovom trenutku ovo sjajno izdanje serije Yali Capkini. U petak uveče došlo je do ozbiljnog pada gledanosti televizijskih serija Arka Sokaklar, Yalniz Kurt / Vuk samotnjak, Kasaba Doktoru / Gradski doktor i Iyilik / Dobrota. Čini se da je razlog za ovo sjajan rezultat serije Yali Capkini.

Od ovog petka, 28. oktobra, će i Show TV učestvovati u ovom takmičenju sa serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnica. S obzirom na uticaj serije na društvene medije i medijsko okruženje koje je do sada stvorila, očekuje se da će dobiti dobru ocenu. Međutim, za projekat Kizilcik Serbeti neće biti lako da dođe do izražaja, jer je serijal Yali Capkini privukao ogromnu publiku.

Koji projekat će osvojiti srca publike saznaćemo već od ovog petka.

NOVO - Novi porast za Gonul Dagi, odličan rejting i za Kardeslerim

By: TV Exposed