Evrim Alasya osvaja ulogom u seriji Kizilcik Serbeti ali i izjavama

Turska glumica Evrim Alasya, koja je nagrađena aplauzom za njen uspešan nastup u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, nastavlja da impresionira svoje fanove likom Kivilcim.

Evrim Alasya osvaja ulogom u seriji Kizilcik Serbeti ali i izjavama

Foto Credits: DiziCentral

Nastavljajući veoma impresivnu saradnju sa Barisom Kilicem u priči ove turske serije, glumica takođe odražava svoje iskustvo u svakoj sceni.

Takođe treba napomenuti da je doprinos Evrim Alasye seriji Kizilcik Serbeti veoma snažan.

Popularna glumica se samokritikovala kada je pričala o svojoj mladosti, sada kada je zrela i iskusna osoba.

Jasna samokritika

Evrim Alasya, koja se seća svojih 20-ih godina i bez oklevanja izjavila da je imala neuku hrabrost, rekla je da su mladi ljudi tog uzrasta pogrešili kada su pretpostavljali da sve znaju. Na pitanje o njenim 20-im godinama, Evrim se jasno samokritikovala i rekla:

“Zadovoljnija sam svojim trenutnim stanjem. Jedva da se više bavim evolucijom u svojim dvadesetim.”.

Evrim Alasya je izjavila i da je Baris Kilic najzabavnije ime na snimanju serije Šerbet od brusnice. Ispostavilo se da je Kilic pravio imitacije na setu, a glumci su zbog smeha teško podnosili te scene.

Objašnjavajući da su se on i Evrim Alasya jako zabavljali na snimanju, Baris Kilic je rekao da je on bio najtačnije ime na setu. Izrazivši zahvalnost publici, Alasia je rekla da su dobili veliku i dobru podršku i da su se dobro osećali.

NOVO - Seray Kaya se emotivno oprostila od Berka Oktaya!

By: TV Exposed