Kivanc Tatlitug na raskrsnici

Turski glumac Kivanc Tatlitug je trebao da preuzme glavnu ulogu u novom serijskom projektu pod nazivom Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Međutim, od toga neće biti ništa.

Kivanc Tatlitug na raskrsnici

Foto Credits: IMDB

Dugo se čekalo na projekat Kral Kaybederse, adaptiran po istoimenoj knjizi Gulseren Budayicioglu i prikazan kao jedna od najambicioznijih serija Star TV-a u novoj sezoni. Kivancu Tatlitugu, koji je u principu prihvatio ulogu i čekao da scenario stigne do njega, dosadilo je čekanje. Glumac, koji je preuzeo glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Yakamoz S-245, došao je do izražaja sa filmovima pod nazivom Asiklar Bayrami / Dan zaljubljenih i Nuh Boguldu.

Fanovi su dugo čekali vesti iz serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Međutim, pošto scenario još nije bio završen, ispostavilo se da je Kivanc Tatlitug zainteresovan i za druge predloge projekata. Poznato je da su glumcu dati brojni predlozi projekata, odnosno novih uloga. Još uvek je nejasno šta će Kivanc Tatlitug, koji je dobio i ponudu iz serije pod nazivom Aile / Porodica, koju je pripremio Ay Yapim, odlučiti.

U ovoj fazi nema informacija da li će se vratiti u seriju kada bude jasan scenario serije Kral Kaybederse ili će razmotriti neku od ponuda. Međutim, situacija koja je njegovim fanovima dala nadu je bila da Kivanc nije želeo više da čeka i da je imao za cilj da se ponovo vrati u setove.

Šta će od svega toga biti, ostaje da vidimo…

NOVO - Ilker Kaleli glavni glumac španske serije La passion turca | Turska strast

By: TV Exposed