Turska serija Donence / Tropi je ostavila snažan utisak u prvoj epizodi

Nova serija Kanala D pod nazivom Donence / Tropi, u produkciji D Media i u režiji Serdara Gozeleklija, izašla je pred publiku sa svojom prvom epizodom.

Turska serija Donence / Tropi je ostavila snažan utisak u prvoj epizodi

Foto Credits: Haberler

Serija Donence / Tropi je svojom prvom epizodom postala najgledanija serija dana, što je svakako odlična vest.

Serija, u kojoj glavne uloge igraju mladi i veoma talentovani Sumeyye Aydogan i Caner Topcu, uspela je da privuče pažnju publike jer je otkrila nešto drugačiju priču, od onih koje su ispričane u turskim TV serijama.

Bilo je i pozitivnih komentara o seriji na društvenim mrežama i utisci su generalno veoma dobri i mogu da raduje sve koji rade na ovom projektu.

Na društvenim mrežama pričalo se i o prvoj epizodi projekta Donence / Tropi, koja je svojim uvodima na ekran privukla pažnju publike i koja se željno iščekivala.

Emotivna priča

Serija, koja privlači pažnju svojom svešću o autizmu, kao i svojom emotivnom pričom, dobila je pohvalne komentare korisnika na društvenim mrežama i generalno u javnosti.

Serija Tropi je takođe uspela da privuče pažnju publike svojim glumačkim nastupima. Donence, koja okuplja majstore glumce i mlade talente, svojim glumačkim izvedbama osvojila je divljenje publike.

Dok su glumci svojim nastupima ostavili snažan utisak, emotivni trenuci serije su već upamćeni.

Kako se vama čini ova nova turska serija? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Dönence (@donencekanald)

NOVO - Kaan Urgancioglu je i svoju porodicu iznenadio venčanjem!

By: TV Exposed