Pad gledanosti serije Bambaska Biri / Neko drugi koji sve više brine!

Činjenica da serija Bambaska Biri / Neko drugi, koja se emituje na Fox TV-u i koja je ponedeljkom uveče privukla pažnju svojom gledanošću, svake nedelje gubi sve više gledalaca, počela je da nervira fanove.

Pad gledanosti serije Bambaska Biri / Neko drugi koji sve više brine!

Foto Credits: IMDB

Serija Bambaska Biri / Neko drugi, u kojoj glume Hande Ercel i Burak Deniz, postigla je najnižu gledanost do sada u 7. epizodi, koja je emitovana 16. oktobra uveče.

Televizijska serija Bambaska Biri, koja je doživela ogroman pad i izazvala zaprepašćenje gubitkom značajnog dela publike, predmet je rasprava.

Već duže vreme postoje veoma pozitivni komentari o seriji, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. Iako je u početku bilo intenzivnih kritika na račun Hande Ercel, ovaj proces je prevaziđen i mnogi gledaoci su se fokusirali na seriju.

Priča nije dovoljno efikasna ili?!

Međutim, u kasnijim fazama priče vidimo da se kritika publike na scenario odražava u ocenama. Postoji odredjen broj gledalaca koji smatraju da je priča u TV seriji Bambaska Biri veoma kvalitetna.

Međutim, društvenim mrežama kruže i komentari da publika ne pokazuje dovoljno interesovanja za kvalitetne radove.

Činjenica da je TV serija Bambaska Biri / Neko drugi projekat postigla veoma dobru gledanost kada je počela, odnosno da je seriju gledala veoma velika grupa publike, ali pad gledanosti nakon nekoliko epizoda navodi na ideju da priča nije bila dovoljno efikasna.

Kako se element radoznalosti smanjivao, serija je izgubila pažnju gledalaca. Mnogi gledaoci komentarišu da su šokirani brzim padom gledanosti. Neki gledaoci dele komentare navodeći da čak misle da Fox TV možda neće nastaviti seriju još dugo ako se trend nastavi...

NOVO - Važna epizoda za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed