Počelo snimanje treće sezone turske serije Kurulus Osman

Lepa vest za fanove serije Kurulus Osman. Snimanje nove sezone ove istorijske serije je zvanično počelo i uskoro nas očekuje nastavak emitovanja serije.

Počelo snimanje treće sezone turske serije Kurulus Osman

Foto Credits: Bozdag Film

Ekipa se okupila na setu juče, u ponedeljak 30. avgusta i snimljeni su prvi kadrovi za nove epizode. Režiseri na seriji su Ahmet Yilmaz i Erkan Nurhan.

Za one koji nisu ispratili prve dve sezone sledi opis radnje u seriji Kurulus Osman. U nedostatku vođe plemena Kaji, Ertugrul Gazija, vođstvo nad plemenom privremeno je preuzeo njegov brat Dundar-beg. Dundar sa starešinama iz šatora i svojom porodicom odlazi u vizantijsku tvrđavu Kuludžahisar, kako bi posetio upravnika tvrđave Jorgopolosa. Svrha posete je takođe sklapanje trgovinskog i bezbednosnog sporazuma koje je uspostavio Ertugrul-beg. Ertugrulov najmlađi sin Osman, koji je otišao sa stricem u poseti tvrđavi pokazaće svoje junaštvo na delu kada spasi upravnika Jorgopolosa od atentata. U potrazi da nađe odgovorne za neuspešni atentat stradaće njegov prijatelj i saborac Ajbars, a Osman krivicu preuzima na sebe i zaklinje se na osvetu. Osmanovo ishitreno i junačko ponašanje nikako se ne dopada njegovom stricu Dundaru i starijem bratu Gunduzu, koji ga takođe smatraju odgovornim za probleme u plemenu. Međutim, sledeći svoje snove, Osman je siguran da je na pravom putu i da će se na tom putu roditi nova turska država.

Glavni glumac ove hit istorijske serije je Burak Ozcivit. On u seriji glumi Osmana Beya. Pored njega značajne uloge u seriji su imali i imaju Nurettin Sonmez, Ragip Savas, Emre Basalak, Ozge Torer, Buse Arslan, Yigit Ucan. U ovom projektu glume i Emel Dede, Aysen Gurler, Omer Agan i drugi.

Do sada je emitovano 64 epizode. Prva sezona serije Kurulus Osman je imala 27, a druga 37 epizoda. Premijera ovog projekta je bila 20. novembra 2019. godine. Serija se emituje na televizijskom kanalu ATV.

NOVO - Počelo snimanje turske serije Boru 2039 / Vuk 2039

 By: Milt-TV Exposed