Turska glumica Ezgi Mola osuđena na ZATVORSKU KAZNU!

Među mnogo vesti iz sveta turskih serija, pomalo nezapaženo je prošla vest o tome da je Ezgi Mola osuđena na zatvorsku kaznu! Ipak, glumica ima opciju da ne ode na izdržavanje kazne, već da plati novčanu globu.

Turska glumica Ezgi Mola osuđena na ZATVORSKU KAZNU!

Foto Credits: IMDB

Sud u Ankari je 1. oktobra osudio glumicu Ezgi Molu zbog uvreda na račun gospodina Muse Orhana. Mola je osuđena na 65 dana zatvorske kazne, ili plaćanje novčane kazne od 52.000 turskih lira. Glumica će naravno iskoristiti ovu drugu opciju.

Slučaj vezan za gospodina Orhana datira još od 2020. godine. Glumica je tada protestvovala, nakon što je Musa, koji je optužen za seksualno zlostavljanje jedne mlade devojke pušten iz pritvora.

Musa Orhan je optužen da je seksualno zlostavljao devojku, koja je nakon toga izvršila samoubstvo. Ovaj muškarac je uhapšen 19.08.2020. nakon besa u javnosti zbog smrti Ipek (18 godina). Mlada Ipek je u pismu koje je pronađeno nakon njene smrti napisala da ju je Musa oteo i silovao čak 20 dana. Iako su na njegov račun izrečene takve strahovite optužbe, on je pušten da se brani sa slobode već nakon nekoliko dana.

Mnoge javne ličnosti su se tada pobunile, kao i veliki deo javnosti u Turskoj. Ezgi Mola je nakon njegovog puštanja iz pritvora bila veoma ljuta i javno ga na društvenim mrežama nazvala „silovateljem i ološem“.  Ukazala je i na licemerje pravosuđa i napisala „Neka vas vaša savest uguši, nakon što ste pustili silovatelja.“.

Suđenje u slučaju Muse Orhana i dalje traje...

NOVO - Alina Boz i Deniz Can Aktas kao partneri u novom projektu

 By: Milt-TV Exposed