Danas bez nove epizode serije Ogretmen / Učitelj

Zbog dešavanja, odnosno zemljotresa koji se dogodio u Izmiru, danas neće biti nove epizode turske serije Ogretmen/ Učitelj. U pitanju je epizoda 8, koja je odložena. Osma epizoda će biti emitovana naredne nedelje, 8. novembra. Nakon toga sledi finale serije koje će biti 15. novembra. Ogretmen se emituje na kanalu Fox TV. Prva epizoda emitovana ...

Danas bez nove epizode serije Ogretmen / Učitelj

Zbog dešavanja, odnosno zemljotresa koji se dogodio u Izmiru, danas neće biti nove epizode turske serije Ogretmen/ Učitelj.

U pitanju je epizoda 8, koja je odložena. Osma epizoda će biti emitovana naredne nedelje, 8. novembra. Nakon toga sledi finale serije koje će biti 15. novembra. Ogretmen se emituje na kanalu Fox TV. Prva epizoda emitovana je 4. marta ove godine.

Podsećamo, radnja serije prati Akif Erdema, koji je profesor fizike i glavni junak priče. On želi da svojim učenicima pruži “lekciju o ljudskosti”. Akif koristi drugačije metode nastave od onih na koji su svi navikli. Za poslednju lekciju, Akif Erdem prvo uzima taoca Srednje škole Kucukapi – razred 12A! Tu dolazi do zapleta, kada Akif upita decu ko je među njima odgovoran za smrt učenika po imenu Ruya Orne?! Postoji samo jedan način i jedan izlaz iz ove situacije- reći istinu! Učenici koji će razumeti Akifa i koji ga vole shvataju važnost toga da budu dobre osobe i na kraju shvataju svoje greške i savladavaju poslednje lekcije uspešno.

NOVO - Burak Hakki otkrio svoj najveći strah

By: TV Exposed