Veliko interesovanje za novi projekat Murata Yildirima, Nefes Yer Eksi Iki

U pretprodaji su karte za TRT koprodukciju Nefes – Yer Eksi Iki, koja će u Turskoj biti na bioskopskom platnu u petak, 15. decembra.

Veliko interesovanje za novi projekat Murata Yildirima, Nefes Yer Eksi Iki

Foto Credits: IMDB

Novi turski ep o Mehmetčiku sastaće se sa publikom u filmu Nefes – Yer Eksi Iki, najambicioznijem projektu sezone sa svojom šokantnom pričom.

U koprodukciji TRT-a biće prikazan film Nefes – Yer Eksi Iki, u kojem glume Murat Yildirim, Ilker Aksum, Sahin Kendirci i Arda Anarat, koji govori o ukrštanim pričama regiona Jugoistočne Anadolije u najtežim i najsurovijim uslovima 1993. godine. na velikom platnu 15. decembra.

Ulaznice za film koji otkriva terorizam u njegovoj najbrutalnijoj stvarnosti i privlači pažnju svojim upečatljivim scenarijem zasnovanim na stvarnom životu, sada su u pretprodaji.

Priča o časnim Mehmetčicima

Film Nefes – Yer Eksi Iki, u produkciji Mustafe Cihat Durmusa, u režiji Ozana Uzunoglua i scenariste Hakana Evrensela, steći će ime.

Smešten u policijsku stanicu na nadmorskoj visini od dve hiljade metara i sa tragovima mnogih pravih heroja koji su služili u regionu, film priča priču o časnim Mehmetčicima koji po svaku cenu nisu napustili svoju dužnost ni za trenutak.

Film o kome se najviše priča u 2023. godini, TRT koprodukcija Nefes – Yer Eksi Iki, biće u bioskopima premijerno, u petak 15. decembra.

NOVO - Halit Ozgur Sari – Serija Yabani je kao poklon za mene!

By: TV Exposed