Demet Ozdemir podržala Hazal Kayu

Tenzije u svetu turskih serija se ne stišavaju. Jedan od novinara je bio veoma oštar u kritikama Hazal Kaye, a glumici stiže sve više podrške, sa raznih strana.

Demet Ozdemir podržala Hazal Kayu

Foto Credits: Al Bawaba

Demet Ozdemir je još jedna u nizu glumica koje su podržale koleginicu Hazal Kayu. Ozdemir je na svom Instastoriju objavila frazu „Koji je značaj tvojih reči, mediokritetu“, a takođe je napisala objavu i na Tviteru u kojoj je podržala koleginicu.

 Na toj društvenoj mreži je napisala „Mi znamo šta kritika znači, ali je šteta kada se sve okrene u uvrede i želju da se ponizi rad neke osobe. Poštuj ostale, tako da bi poštovali tebe. Osuđujem svaku reč kojom je iskazan negativan stav protiv Hazal Kayi. Šteta je što se takve stvari rade.“.

Tuba Buyukustun je među prvima osudila takve natpise, a sada joj se pridružila Demet i sve veći broj kolega i koleginica.

Kada je u pitanju njena karijera, Demet Ozdemir se uskoro vraća na set. Glumica će tumačiti jednu od glavnih uloga u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Pored nje glavne uloge u tom projektu koji se snima za Disney Plus digitalnu platformu će tumačiti Hafsanur Sancaktutan i Bugra Gulsoy.

Snimanje kadrova ove nove turske internet serije počinje u toku ovog meseca.

NOVO - Hande Ercel i Kerem Bursin – da li je ovo potvrda raskida?!

By: Milt-TV Exposed