Nova ljubavna veza među turskim glumcima!

Stigle su nam nove, lepe vesti vezane za turske glumce. U pitanju je kako turski mediji pišu nova ljubavna veza između dvoje glumaca.

Nova ljubavna veza među turskim glumcima!

Foto Credits: Haberler

Prema pisanju turske štampe još dvoje turskih glumaca je otpočelo romansu u privatnom životu. U pitanju su Kaan Yildirim i Tugce Acikgoz. Mediji prenose i informaciju da su njih dvoje zajedno negde oko dva meseca. Ova vest je obradovala njihove fanove i mnogi smatraju Kaana i Tugce kao skladan i lep par.

Ostalo je još da sačekamo da se njih dvoje oglase i potvrde, možda i demantuju ovu vest. Novinari se pozivaju na pouzdane izvore koji su zaista bliski ovom paru.

Kaan Yildirim ima 35 godina. Rođen je 24. decembra 1986. i iza sebe ima već jedan brak. Glumac je bio u braku sa Ezgi Eyuboglu od 2016. do 2019. godine. Tugce Acikgoz će uskoro proslaviti svoj 29. rođendan. Rođena je 10. februara 1993. godine i sedam godina je mladja od svog navodno novog partnera.

Turski mediji pišu i da je Kaan visok 180 cm, dok je Tugce visoka 167 cm i ima 53 kilograma, iako baš nismo sigurni čemu tačno služe ovi podaci.

Acikgoz se pojavila u novom projektu, internet seriji Boru 2039 čije je emitovanje krenulo 28. decembra i još četiri uloge u svojoj dosadašnjoj karijeri. Kaan Yildirim je do sada glumio u deset projekata. Poslednju ulogu imao je TV seriji Hekimoglu gde je glumio Mehmeta Alija Caglara.

Kako se vama čine njih dvoje kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Serija Boru 2039 / Vuk 2039 podbacila?!

 By: Milt-TV Exposed