Murat Unalmis tumači snažan muški lik i u novoj seriji

Murat Unalmis će se posle duže pauze vratiti na televizijske ekrane. Glumac, koji je imao veoma uspešan nastup u projektu Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, napustio je priču na kraju treće sezone.

Murat Unalmis tumači snažan muški lik i u novoj seriji

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je nedavno završio odmor od posla, vratio se na set za TV seriju Gulcemal. Melis Sezen biće glavna partnerka poznatog glumca u seriji, čije se emitovanje na Fox TV ekranu očekuje vrlo brzo.

Sezen već neko vreme nije bila na ekranu, a u prethodne 2 sezone mnogo se pričalo o njenom uspehu u TV seriji Sadakatsiz / Neveran. U priči serije Gulcemal, Murat Unalmis će se ponovo pojaviti sa teškim muškim likom. Ne bi bilo iznenađujuće da glumac, koji je pokazao veoma snažan lik Demira u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova, iznese sličnu predstavu i u novom projektu.

Objavljena video najava nove serije

Murat Unalmis će po najavama zaista ponovo tumačiti snažan lik, sa svojim čvrstim, odlučnim, brutalnim i lovačkim imidžom, ovoga puta u seriji Gulcemal. Takođe je poznato da glumac voli da glumi u tako jakim muškim ulogama.

Dugo očekivana najava projekta Gulcemal susrela se sa publikom. U trejleru ove nove TV serije pažnju privlače izrazi „Ja sam Gulcemal, došao sam da zapalim ovaj grad“. Za fanove Murata Unalmisa se čini da će gledacti priču koja će imati veliki promet. Čini se da serija Gulcemal već impresionira publiku kao priča između ljubavi i osvete.

Tu je i pomenuta video najava ove turske serije.

NOVO - Merve Dizdar u seriji Omer ponovo dokazuje svoj ogroman glumački kvalitet!

By: TV Exposed