Uskoro počinju četiri nove turske serije

Gledaoci turskih TV serija mogu da uživaju. Broj novih serija se povećava konstantno, a potvrđene su premijere četiri nova projekta.

Uskoro počinju četiri nove turske serije

Foto Credits: DiziCentral

Među novim TV serijama čije nas premijere uskoro očekuju ima zanimljivih radnji. Prve premijere nas očekuju već sutra, u sredu 19. oktobra. Na kanalu TV8 sutra uveče sa emitovanjem počinje serija Tuzak / Klopka, koja će doneti pravu dramsku priču uz dosta dešavanja. Gledaćemo priču o osveti, a glavne uloge će tumačiti Akin Akinozu, Bensu Soral, Talat Bulut, Riza Kocaoglu, Ilayda Cevik i Onur Durmaz.

Sutra počinje i turska adaptacija popularne američke serije New Amsterdam. Turska verzija se zove Hayat Bugun / Život danas, a doneće naravno kao i orginal zanimljivu priču o lekarima. Glavnu ulogu će tumačiti Ulas Tuna Astepe, a serija će biti emitovana na kanalu Show TV. Projekat cilja onu publiku koja je gledala seriju Mucize Doktor, a sigurno je da će želeti da izbegnu sudbinu još jedne serije o doktorima koja se trenutno emituje, Kasaba Doktoru / Gradski doktor koja se u novoj sezoni zaista muči sa rejtingom.

Sledeće nedelje nas očekuje još zanimljivih premijera. U četvrtak 27. oktobra počinje turska adaptacija popularne američke serije Beverli Hils. Naziv projekta je Darmaduman, a serija će biti emitovana na kanalu Show TV.

Dugo očekivana serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od bursnice će na Show TV-u početi u petak, 28. oktobra. Uz to, priprema se još nekoliko projekata kada su u pitanju turske serije među kojima se izdvaja Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati. Ta i još neke serije će početi u novembru.

Koja od ovih serija se vama čini zanimljivom? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tuba Buyukustun slomljena od bola!

By: TV Exposed