Tozluyaka nastavlja sa dobrim rejtingom!

Tozluyaka nastavlja da bude na vrhu rejtinga u letnjoj sezoni. Serija, koja je sa novom epizodom stigla na ekrane u ponedeljak uveče, uspela je da poveća gledanost.

Tozluyaka nastavlja sa dobrim rejtingom!

Foto Credits: Dizilah

U međuvremenu, fanovi serije imaju veliki znak pitanja u glavi. Tozluyaka, koja je omladinska serija i koja se sa publikom susreće ponedeljkom uveče na televiziji Fox, stigla je na ekran sa sedmom epizodom. Serija, koja je svake nedelje rasla po gledanosti, nastavljena je na isti način i ove nedelje. Tozluyaka je uspela da još više podigne rejting i postane najgledanija TV serija ovog leta.

Kako projekat raste u rejtingu, jedan od najzanimljivijih likova u seriji postaje Zeyno, koju igra Serra Pirinc. Zeyno, koja je kao dete i još ne shvata svoju lepotu, rastrzana je između dva muškarca.

Jedan od ovih ljudi je Cagri, koga igra Ahmet Haktan Tavla. Imajući veliku traumu nakon razvoda roditelja, Cagri je izuzetno mekan i savestan lik. S druge strane, on se zaljubio u Zeyno, „dete“ iz komšiluka.

Cagrıjev rival je Ege, kojeg je oživeo Ozgur Foster. Dete imućne porodice, Ege, iako deluje izuzetno arogantno zbog svoje lepote, zapravo je mladić dobrog srca. On pati od zanemarivanja od strane porodice.

Zeyno iz serije Tozluyaka je mlada devojka koja još ne shvata svoju lepotu i nema ni najmanje predstavu o uspostavljanju ljubavnih odnosa sa muškarcima. Velika je radoznalost koga će ova devojka, koju vole Cagri i Ege, izabrati u narednim delovima serije.

Zahvaljujući gledaocima koji su svoja predviđanja podelili na društvenim mrežama, lik Zeyno postao je jedno od najzanimljivijih imena u seriji, a Serra Pirinc, koja je tumači, iznenada se našla na dnevnom redu širom Turske.

 NOVO - Melike Ipek Yalova će raditi i na seriji Mahkum i na novim projektima

By: TV Exposed