Gokberk Demirci u filmu Koy Dugunu

Turski glumac Gokberk Demirci se proslavio ulogom u seriji Yemin / Zakletva. Dok čekamo njegovu novu seriju, glumac je počeo snimanje novog filma!

Gokberk Demirci u filmu Koy Dugunu

Foto Credits: RiriNano

Gokberk Demirci je bio glavni glumac dnevne serije Yemin / Zakletva tokom svih sezona. Njegove partnerke, odnosno glavne glumice su menjane, pa je praktično on taj koji je sam izneo ovaj projekat. Od ranije je poznato da će Gokberk glumiti u novoj dnevnoj seriji Očuh, a u međuvremenu potpisao je ugovor za još jedan projekat. U pitanju je novi film. Prenosimo za sada poznate detalje o ovom novom projektu u kom će Gokberk tumačiti glavni lik.

Demirci je potvrdio da je počeo snimanje novog filma pod nazivom Koy Dugunu ili u prevodu Venčanje na selu ili Seosko venčanje kako vam je draže. Prema najavama, ovaj projekat se snima za jedan od TV kanala. Poznata je i njegova partnerka u ovom filmu. Glavnu žensku ulogu će tumačiti talentovana Tugba Melis Turk. Ostaje da vidimo na kom kanalu će se emitovati ovaj film, ali i da otkrijemo neke detalje radnje ovog projekta, odnosno to kakva nas priča čeka, iako se iz samog naziva mogu zaključiti neki detalji.

Kako vam se čine Gokberk Demirci i Tugba Melis Turk kao par na sceni? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Ozge Ozpirincci u seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed