Stiže zamena za Yemin - serija Esaret | Zatočeništvo!

 Ukoliko ste fan dnevnih turskih serija imamo dobre vesti. Ako ste tužni zbog završetka serije Yemin | Zakletva, bez brige zamena je spremna!

Stiže zamena za Yemin - serija Esaret | Zatočeništvo!

Foto Credits: Internet Haber

Televizijski kanal TV7 u Turskoj je bio poznat po seriji Yemin | Zakletva. Ta serija koja je imala finale u 503. epizodi je nedavno završena. Zamena je već spremna i kreće uskoro.

Kompanija Karamel Yapim radi na seriji Esaret | Zatočeništvo, projektu koji će biti prikazan kao dnevna serija umesto Yemina. Glavne uloge u ovoj novoj turskoj seriji će tumačiti Cenk Torun i Mahassin Merabet. Biće ovo povratak Cenka Toruna na TV ekrane nakon četiri godine i serije Adini Sen Koy.

Izbor glavne glumice je zaista privukao dosta pažnje na ovaj novi projekat. Mahassine Merabet se zaista ističe po svojoj lepoti. Mahassine je glumica marokanskog porekla i veoma talentovana mlada dama. Završila je Fakultet političkih nauka i medjunarodnih odnosa. Za svoje godine i relativnu anonimnost u javnosti Merabet ima veliki broj fanova na društvenim mrežama.

Serija Esaret će joj bez dileme biti prilika da tu popularnost uveća ali i pokaže svoj glumački talenat. Kada je reč o samoj radnji serije, neki detalji se mogu naslutiti iz naziva i trejlera koji se nalazi ispod ovog teksta. Za detaljniji opis radnje ćemo sačekati još malo.

Datum premijere će biti poznat već u narednim danima.

NOVO - Teške odluke oko serije Mahkum / Zatvorenik

By: TV Exposed